fbpx

Onze missie.

Onze missie is duidelijk: minder plastic boterhamzakjes en plastic folie in de natuur! Daarbij moet er ook minder voedsel verspild worden. Daarom begonnen wij Bijendoekkies.

Plastic is handig en heeft heel veel verschillende functies. Het grote probleem is alleen dat het honderden jaren blijft rondzwerven in de natuur. Hier richt het gigantisch veel schade aan. Zo ook die handige plastic boterhamzakjes en folie die je gebruikt om je eten af te dekken en je bammetjes mee in te pakken.

De oplossing is simpel: minder plastic gebruiken en de plastic vervangers zo lang mogelijk hergebruiken. 

Met Bijendoekkies bespaar jij per jaar:

0
Plastic zakjes
0
KG voedsel
0
Euro

Wat zijn de voordelen van Bijendoekkies?

 

  1. Minder plastic zakjes en folie betekent minder niet-afbreekbaar plastic in de natuur. Een winst voor mens, dier en aarde!
  2. Meer bewaren betekent minder eten weggooien. Restjes over?  Bijendoekkies zijn makkelijk te vouwen in kleine pakketjes. Een stuk beter dan die grote broodtrommels of lunchboxen, dachten wij.
  3. Minder weggooien betekent minder kopen. Je bespaart er dus ook nog eens flink wat geld mee.

 

mooi doekje

Kies jouw Bijendoekkies.

Enthousiast? Wij hebben voorgesneden Bijendoekkies of Bijenrollen die je zelf kunt knippen. Zo kun jij je voedselresten, groot of klein, gemakkelijk inpakken en meenemen!

€19,99

3 doekkies

€29,99

1 rol

Ons team.

Team Bijendoekkies is een enthousiaste, eigenwijze en gedreven team met een gezamenlijke doel: minder plastic afval! 

Mays Fandakly

Medeoprichter

❤️ Doet niets liever dan designen, creëren en data analyseren. Daarnaast ook altijd operationeel in de weer om alles op rolletjes te laten lopen. 😉 Is niet vies van een leuk feestje op zijn tijd.

Timo van den Bogaard

Medeoprichter

❤️ Altijd vol enthousiasme op zoek naar nieuwe ideeën voor Bijendoekkies. Bovendien een financieel held en een topper in het lezen van de kleine lettertjes. 😉 Eet de hele dag door.

Jessie Brinkman

Social media guru

❤️ Gaat naar bed en wordt wakker met de socials van Bijendoekkies. Dat filtertje hier? Die omlijning daar? Jessie weet raad. 😉 Heeft de meest aanstekelijke lach die wij ooit gehoord hebben.

Eline van den Ven

SEO specialist

❤️ Onze woordtovenaar. Zij zorgt ervoor dat jij ons kan vinden in de Google jungle. Altijd vol creatieve ideeën om Bijendoekkies zichtbaarder te maken. 😉 Is de ster van haar hockeyteam.

Carlijn Hendriks

Insta Chef

❤️ Wordt niet alleen extreem gelukkig van koken, maar ook van het opeten van al die kunstwerkjes. Die deelt ze daarom ook maar al te graag met jullie op onze Instagram. 😉 Heeft haar Brabantse accent weten te behouden na 7 jaar Amsterdam.

Anthony Mouroulis

Logistiek held

❤️ Zorgt ervoor dat jouw pakjes op de beste meest duurzame manier van A naar B komen. Maar ook dat er altijd genoeg Doekkies aan blijven komen. 😉 Heeft een passie voor sterke verhalen vertellen.

Anthony Mouroulis

DIsitributie medewerker

Als de nood het hoogst is, springt Anthony to the rescue. Hij zorgt ervoor dat jouw Bijendoekkies altijd optijd bij je terecht komen. Wat een held!

Aron Groen

Postbode

Stijn is de coole kikker van het team, hij houdt altijd zijn hoofd koel. Hij zorgt met uiterste precisie voor de levering van jouw Bijendoekkies en is net zo'n held als zijn broer.

De waardering van www.bijendoekkies.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 67 reviews.
×
×

Cart

0
Dit zit er in jouw mandje
  • No products in the cart.