fbpx

Samenwerken?

Wij werken graag met je samen. Dus vind je onze missie of onze bijenwasdoek nou leuk, neem snel contact met ons op.

Wil je een grote hoeveelheid Bijendoekkies om jouw werknemers te verassen met een duurzaam brievenbus cadeau, kerstpakket of vrolijke kantoorkeuken? Dat kan! Ook denken we graag met je mee om een inspirerend en duurzaam relatiegeschenk voor jouw klanten te bedenken.

Als je echt iets speciaals zoekt hebben we nog wat voor je: een gepersonaliseerde bijenwasdoek met jouw bedrijfslogo! We denken graag met je mee om dit mooi vorm te geven.

Meer informatie

Zie jij een samenwerking misschien wel zitten? Klik op een van de onderstaande 4 opties om contact met ons op te nemen. Dan gaan we samen iets moois maken. Mailen mag ook naar info@bijendoekkies.nl

Jouw eigen printje

get creative

Verras mijn werknemers

they earn it

Bijendoekkies in jouw winkel?

eyecatcher

Ik wil eerst brainstormen

koffie erbij?

Ons team.

Team Bijendoekkies is een enthousiaste, eigenwijze en gedreven team met een gezamenlijke doel: minder plastic afval! 

Mays Fandakly

Medeoprichter

❤️ Doet niets liever dan designen, creëren en data analyseren. Daarnaast ook altijd operationeel in de weer om alles op rolletjes te laten lopen. 😉 Is niet vies van een leuk feestje op zijn tijd.

Timo van den Bogaard

Medeoprichter

❤️ Altijd vol enthousiasme op zoek naar nieuwe ideeën voor Bijendoekkies. Bovendien een financieel held en een topper in het lezen van de kleine lettertjes. 😉 Eet de hele dag door.

Jessie Brinkman

Social media guru

❤️ Gaat naar bed en wordt wakker met de socials van Bijendoekkies. Dat filtertje hier? Die omlijning daar? Jessie weet raad. 😉 Heeft de meest aanstekelijke lach die wij ooit gehoord hebben.

Eline van den Ven

SEO specialist

❤️ Onze woordtovenaar. Zij zorgt ervoor dat jij ons kan vinden in de Google jungle. Altijd vol creatieve ideeën om Bijendoekkies zichtbaarder te maken. 😉 Is de ster van haar hockeyteam.

Carlijn Hendriks

Insta Chef

❤️ Wordt niet alleen extreem gelukkig van koken, maar ook van het opeten van al die kunstwerkjes. Die deelt ze daarom ook maar al te graag met jullie op onze Instagram. 😉 Heeft haar Brabantse accent weten te behouden na 7 jaar Amsterdam.

Anthony Mouroulis

Logistiek held

❤️ Zorgt ervoor dat jouw pakjes op de beste meest duurzame manier van A naar B komen. Maar ook dat er altijd genoeg Doekkies aan blijven komen. 😉 Heeft een passie voor sterke verhalen vertellen.

Anthony Mouroulis

DIsitributie medewerker

Als de nood het hoogst is, springt Anthony to the rescue. Hij zorgt ervoor dat jouw Bijendoekkies altijd optijd bij je terecht komen. Wat een held!

Aron Groen

Postbode

Stijn is de coole kikker van het team, hij houdt altijd zijn hoofd koel. Hij zorgt met uiterste precisie voor de levering van jouw Bijendoekkies en is net zo'n held als zijn broer.

De waardering van www.bijendoekkies.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 67 reviews.
×
×

Cart

0
Dit zit er in jouw mandje
  • No products in the cart.